Klik hier als de filmpjes niet werken

Beschikbaarheid

Is je voorkeursdatum niet meer beschikbaar?

Informeer dan naar onze verhuur mogelijkheden!

Agenda

Onze "Werkdagen"

Hierboven kun je onze agenda zien. Hierin staat aangegeven wanneer wij bezet zijn en wanneer wij nog beschikbaar zijn voor feestjes. Zo kun je eenvoudig zien of jouw voorkeursdatum nog vrij is.

  • De groene blokken zijn beschikbare tijden.
  • De gele blokken zijn tijden onder voorbehoud.
  • De rode blokken zijn niet beschikbare tijden.
  • De paarse blokken zijn openbare evenementen met ons. Wij zijn dus niet beschikbaar, maar je bent wel van harte welkom!

Wij hebben tussen twee feesten ongeveer twee uur nodig om het een en ander op te ruimen en weer klaar te zetten. Hierdoor sluiten de groene blokken niet direct aan op de rode blokken.

Feesten worden altijd in overleg vastgelegd. Om op een van de beschikbare tijden je feest te plannen kun je altijd contact met ons op nemen.

Wij geven meestal alleen feesten op vrijdagavonden, zaterdagen en zondagen. Dit komt omdat wij doordeweeks gewoon studeren moeten. Hierdoor kunnen we

  • op woensdagmiddagen helaas geen feesten organiseren en
  • op vrijdagavonden pas vanaf 18:30 uur kinderfeesten en vanaf 19:00 uur discofeesten organiseren.

Soms kunnen wij hierop echter uitzonderingen maken. Tijdens vakanties kunnen wij bijvoorbeeld meestal wel op woensdag/vrijdagmiddagen feesten organiseren. Wij proberen deze uitzonderingen ook zoveel mogelijk in onze agenda hierboven te zetten. Om deze of andere uitzonderingen na te gaan kun je altijd contact met ons op nemen.