Klik hier als de filmpjes niet werkenCluedofeest

Wij zorgen voor een doodleuk feest!

attributen
Een moord los je niet zomaar op ...

Een cluedofeest van JTE is een doodleuk feest, waarbij je als een echte detective aan de slag gaat. Wie? Waarmee? Waar? Hoe? Waarom? Het zijn vragen die allemaal aan bod komen tijdens het cluedofeest van JTE. Er is een moord gepleegd, die de kinderen zullen onderzoeken. Door middel van bewijsstukken, verklaringen, puzzels en ondervragingen nemen we de kinderen mee in een werkelijk sensationeel avontuur en proberen we antwoord te vinden op de vijf bovenstaande vragen.

verdachte
Zou deze man de moordenaar zijn?

Informatie

Versies

Wat nu?

Adviesleeftijd

11 - 16 jaar

Adviesduur

3,5 uur

Onderdelen

Een afwisseling in verschillende onderzoeksteams: van het beluisteren van telefoongesprekken of ondervragingen, tot het analyseren van bewijsstukken en het maken van puzzels.

Wij hebben twee versies van dit feest.

  • Versie 1 is voor 11 - 13 jaar en gaat over de moord op Jim van den Broek uit de Uiterwaard. Iedereen uit de Uiterwaard is verdacht... Een speciaal analyseprogramma zal ons hierbij een handje helpen.
  • Versie 2 is voor 14 - 16 jaar gaat over de moord op Olivia Rozendael, eigenaresse van hotel Rozendael. Iedereen in het hotel is verdacht...

Als er kinderen komen die dit thema al eerder bij ons hebben gehad, laat dat dan even weten bij wie, dan zorgen wij voor een andere versie van dit thema.

uitnodiging
download deze bijpassende uitnodiging