Klik hier als de filmpjes niet werkenIk hou van Holland

Wij zorgen voor een gezellig feest!

het-verjaardagsspel
Tik, tak, tik, tak ...

Een Ik hou van Holland-feest van JTE is een gezellig feest, vol oerhollandse spellen. Verschillende spelletjes van het bekende, gelijknamige tv-programma, zullen aan bod komen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan 'Geen Ja, Geen Nee, Geen Euh', het 'Roddelspel', het 'Verjaardagsspel', en natuurlijk het finalespel, inclusief het rad! Zit jouw favoriete spelletje van 'Ik hou van Holland' er niet tussen? Geen probleem, voor jouw feest zullen wij het maken. Ik hou van Holland is ook erg leuk in combinatie met een discofeest: eerst een gezellig spel, en daarna lekker naar de disco!

visuele-ondersteuning
Inclusief beeldondersteuning bij de spellen!

Informatie

Versies

Wat nu?

Adviesleeftijd

10 - 13 jaar

Adviesduur

3 uur

Onderdelen

Alle spelletjes van Ik hou van Holland zijn mogelijk en worden visueel ondersteund

Combi's

Een Ik hou van Holland-feest is ook erg leuk in combinatie met een discofeest. Hierbij zullen we dan eerst gezellig Ik hou van Holland spelen, en daarna lekker naar de disco.

Wij hebben twee versies van dit feest.
  • Versie 1 gebruiken wij i.c.m. een discofeest en bevat de volgende onderdelen: muziekvragen, 'Geen Ja, Geen Nee, Geen Euh', 'Bekende Nederlanders', het 'Roddelspel', het 'Verjaardagsspel' en natuurlijk de finale.
  • Versie 2 bevat de volgende onderdelen: muziekvragen, 'Geen Ja, Geen Nee, Geen Euh', het 'Roddelspel', de spellingsronde, 'Bekende Nederlanders', een Ik hou van Holland-speurtocht, het 'Verjaardagsspel', het 'Rijtjesspel' en natuurlijk de finale.

Als er kinderen komen die dit thema al eerder bij ons hebben gehad, laat dat dan even weten bij wie, dan zorgen wij voor een andere versie van dit thema.

uitnodiging
download deze bijpassende uitnodiging