Over Ons

Het ontstaan

Jochem en Tim zijn ooit begonnen met het organiseren van de kinderfeestjes van Iris, het zusje van Tim. De kinderen die op die feestjes kwamen wilden zelf ook zo’n feest en zo kwam er steeds meer vraag naar de kinderfeestjes van Jochem en Tim. In 2011 hebben ze daarom JTE Oss (Jochem Tim Entertainment) opgericht.

Er is meer ...

JTE Oss is naast kinderfeestjes ook volwassenfeesten, schoolactiviteiten, familiedagen en bedrijfsuitjes gaan organiseren. Sinds eind 2012 krijgen Jochem en Tim hulp van Sanne. Ze begon als invaller, maar werd al snel een vast lid van het JTE team. Ook is er door de jaren heen veel geholpen door vrienden en familie, en nog steeds.

Het is altijd feest!

Al bijna tien jaar werken Jochem, Tim en Sanne met plezier aan de feesten van JTE Oss. De creatieve en technische ideeën, die ze omzetten in uitvoerbare activiteiten voor alle leeftijden, blijven uitdagend en leuk om te doen. JTE is een uit de hand gelopen hobby waarmee we al meer dan negen jaar met plezier feesten, disco’s en activiteiten organiseren. Overal waar we komen is het feest!