Klik hier als de filmpjes niet werken

Tarieven

Bereken het tarief voor je feest

Uitleg

personen
?
uur - Advies: 3 uur

Enkele reis: 0 km, 0 min.

Oeps... Google Maps is niet goed geladen. Probeer deze pagina opnieuw te laden. Blijft dit probleem? Laat het ons weten: info@jte-oss.nl


Met behulp van de calculator hiernaast kun je het tarief voor jouw feest of activiteit berekenen. Vul de doelgroep, het aantal personen dat aanwezig is, het thema, de tijdsduur en het adres van het feest in. In de paarse blokken hieronder staat per invulveld meer informatie.

Voor activiteiten voor meer dan 35 personen en die niet enkel bestaan uit disco is soms maatwerk nodig. Voor deze activiteiten kun je een offerte op maat opvragen.

Goed om te weten is dat we altijd met twee personen komen. Bij een griezelfeest komen we normaliter met drie personen. Als er meer dan 20 personen op het feest aanwezig zijn, komen we met een extra persoon organiseren, mits het feest niet alleen een discofeest is. Verder is het zo dat we grote boxen meenemen als er meer dan 35 personen aanwezig zijn. Deze twee punten zorgen ervoor dat het tarief afhankelijk is van het aantal personen.

Zie tot slot ook informatie over de tarieven van oberen en 5 december (specials) en de specificaties van de annuleringskosten.

Mocht je nog vragen hebben over de tarieven, neem dan gerust contact met ons op.

Specials

Annuleringskosten

Er zijn twee "specials" die wij ook aanbieden, maar waarvan het tarief niet met de calculator hierboven te berekenen is:

  1. Voor het oberen vragen wij voor 2 personen € 25,- p/u, excl. reiskosten;
  2. Voor 5 december vragen wij voor 2 pieten € 35,- p/u + € 35,- voorbereidingskosten, excl. reiskosten.

4 of meer weken van tevoren

Geen kosten.

2 tot 4 weken van tevoren

10% van de totaalkosten.

1 tot 2 weken van tevoren

20% van de totaalkosten.

Minder dan 1 week van tevoren

50% van de totaalkosten.

Annulering op de dag zelf

100% van de totaalkosten.

Extra informatie

Aantal personen

De prijs per persoon wordt minder zodra er meer personen aanwezig zijn. Met een grote groep betaal je dus per persoon minder.

Thema

Het "standaard" tarief van het feest is afhankelijk van het thema en het aantal personen. Dit bedrag is vastgesteld aan de hand van de hoeveelheid voorbereiding en materiaal dat nodig is.

Tijdsduur

Het uurtarief is afhankelijk van de doelgroep, het aantal personen en het thema. Dit bedrag is vastgesteld aan de hand van de hoeveelheid voorbereiding, materiaal en mankracht dat nodig is.

Adres (reiskosten)

Als je het adres van het feest invult, wordt de reisafstand berekend met behulp van Google Maps.

Aan de hand van het ingevulde adres worden de enkele reisafstand en reistijd weergegeven, zodat je kunt controleren of het juist is overgekomen. De reiskosten worden berekend aan de hand van de retour reisafstand en reistijd. We rekenen € 0,20 p/km en € 7,50 p/u per persoon dat het feest komt organiseren.