Klik hier als de filmpjes niet werkenTips Kinderfeest

Ruimte en Zitplaatsen

Eten en Drinken

Probeer alles zoveel mogelijk in één ruimte te houden, zodat de kinderen niet overal naar toe kunnen.

Kinderfeest

Voor de gewone kinderfeestjes is een tafel waaraan alle kinderen kunnen zitten meestal voldoende. Als we meer nodig hebben, staat dit vermeld bij het themafeest.

Discofeest

Voor een discofeest moet de ruimte niet te klein, maar zeker niet te groot zijn. Wij hebben ongeveer 8 m2 nodig voor de disco. Verder is het handig als een tafel met eten en drinken in dezelfde ruimte staat. Voor de ruimte voor de personen kun je ongeveer 1 m2 per persoon aanhouden. Ook raden wij het af om stoelen, banken of andere zitmogelijkheden binnen het bereik van de kinderen te zetten.

Kinderfeest

Zorg ervoor dat je zelf kunt bepalen wanneer de kinderen eten en drinken, zodat ze niet tijdens bepaalde activiteiten afgeleid zijn. In het begin van het feest is altijd ruimte voor een hapje en een drankje. Tijdens het feestje kun je altijd met ons overleggen, wanneer het handig is om wat te eten of te drinken, in verband met het programma.

Discofeest

Het is handig om al het eten en het drinken op een tafel in de discoruimte te hebben staan, zodat ze zelf kunnen pakken. Het laatste half uur raden wij het af om nog met nieuwe hapjes te komen, aangezien we graag knallend afsluiten.

Leeftijden

Socal Media

Aankleding

Probeer ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk verschil zit tussen de jongste en de oudste, zodat iedereen aan alle spellen mee kan doen.

Het is leuk om de ruimte, en eventueel het eten en drinken, aan te kleden naar het thema. Voor ideeën kun je altijd contact met ons opnemen.