Klik hier als de filmpjes niet werkenVeelgestelde Vragen

Hoe organiseren jullie het feest?

Wat moeten wij zelf doen?

Wij hebben voor elk feest een programma. Dit programma is meestal opgebouwd aan de hand van een verhaal. Alle onderdelen - spelletjes, speurtocht, bingo, etc. - passen binnen het verhaal, en dus binnen het thema. Wij houden ons niet strikt aan het programma, omdat dit per groep toch verschilt. Soms slaan we enkele onderdelen over, soms verzinnen we ze ter plekke bij. Zo ontstaat een uniek en zeer flexibel feest.

Wij organiseren het complete feest, inclusief bijvoorbeeld een spelletje voor het openmaken van de cadeautjes. Op het eten en het drinken na, hoeven jullie dus zelf niets te doen en kunnen ook jullie genieten van het feest of foto's ervan maken.

Verzorgen jullie ook feesten voor volwassenen?

Organiseren jullie ook een deel van een feest?

Jazeker! Wij verzorgen ook niet alleen discofeesten, maar ook activiteiten. Diverse acitiviteiten staan op een rijtje op onze site bij Volwassenen. Je kunt hier ook meer informatie vinden over deze activiteiten. Mocht je graag een activiteit willen die niet in het menu staat, dan is dat ook zeker mogelijk! Zie hiervoor ook Overige.

Ja dat kan. Wij organiseren ook losse onderdelen van feesten, bijvoorbeeld een speurtocht. Als een disco een onderdeel van een groter feest is, zouden wij dat graag van tevoren weten; misschien kunnen we namelijk dan eerder komen opbouwen.

Komen jullie van tevoren even langs om de ruimte te bekijken en om het feest door te spreken?

Organiseren jullie ook andere themafeesten dan op jullie website staan?

Wij hoeven de ruimte niet voor het feest te bekijken. In het geval van licht & geluid zullen wij bij gebrek aan ruimte, de installatie ter plekke verkleinen. Als jullie verder het programma willen weten, dan kun je dat aangeven, en dan zullen wij dat via de mail naar jullie opsturen. Een eigen inbreng is dan zeker ook mogelijk.

Jazeker! Elk thema is bij ons mogelijk, niets is voor ons te gek. Kijk voor meer informatie bij Eigen Idee.

Hoe laat zijn jullie er?

Hoe doen jullie het met de betaling?

Wij komen altijd voordat de kinderen er zijn. Voor een discofeest komen wij ongeveer 60 minuten voor het begin van het feest om de installatie op te bouwen. Voor een ander themafeest komen wij ongeveer 30 minuten van tevoren om een paar dingen klaar te maken en om om te kleden.

Het makkelijkste is om gewoon contant, na het feest, te betalen. Als je het bedrag liever naar ons overmaakt is dat ook geen probleem. Het is fijn als je het ons van tevoren even laat weten. Het tarief voor jouw feest kun je berekenen op onze site bij Tarieven.

Verzorgen jullie ook de uitnodigingen?

Waar moeten we verder nog rekening mee houden?

Ja, je kunt bij elk thema een uitnodiging in stijl downloaden. Deze mag je zo vaak downloaden, uitprinten, schrijven en uitdelen, als je maar wilt. We drukken de uitnodigingen helaas niet voor je af.

Als wij ons licht en geluid meenemen, zoals bij een discofeest, nemen wij ook een rookmachine mee. Het zou daarom fijn zijn als eventuele rookmelders uitgeschakeld kunnen worden. Als dit niet mogelijk is, laat het ons weten.